Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Windows ME


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 samj15

samj15

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:08:02 PM

Posted 15 July 2005 - 08:14 PM

When I boot my computer which is running WindowsME, I get
no icons or taskbar on the desktop. I get the Compaq wallpaper
and that is it. I have tried to boot in the "safe mode" but came
up with the same problem. Any suggestions will be appreciated..Thanks.

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 pcgamefreak

pcgamefreak

  • Members
  • 4 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:08:02 PM

Posted 28 July 2005 - 04:53 PM

did you change your desktop settings?How long has it been like that?

#3 River_Rat

River_Rat

  • Members
  • 773 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:SW Oklahoma - USA
  • Local time:08:02 PM

Posted 29 July 2005 - 09:41 AM

It appears your explorer.exe shell is damaged. Here is a pretty good detailed process you can follow that should get you up and running.
If you can not enter safe mode then you will have to use the command prompt.

See PCR's post here.
http://groups-beta.google.com/group/micros...55e0a2034a0661c




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users