Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Can't Open mp4 file


  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1 cosmic_sniper05

cosmic_sniper05

  • Members
  • 196 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Philippines
  • Local time:10:11 PM

Posted 10 August 2009 - 06:35 AM

My windows Media Player can't open .mp4 files. . . I have tried to search the web for software that can play my video but unfortunately, I end up installing something useless. . .

I also found an article saying Windows Media Player could play mp4 files. . .



I'm totally confused.

Can anyone help me?

:flowers: :thumbsup: :trumpet:


Let's have a mental fusion!
Let us do our part to make this world a truly symbiotic place.

For other computer problems, this blog might be helpful:
http://cosmicsniper.blogspot.com

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Andrew

Andrew

    Bleepin' Night Watchman


  • Moderator
  • 8,260 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Not Telling
  • Location:Right behind you
  • Local time:07:11 AM

Posted 10 August 2009 - 10:51 AM

I have never been able to get Windows Media Player to play MP4 files. Ever. No matter what I tried. So I stopped trying.

VLC Media Player is a free and open-source media player that plays just about every format known to humankind, including MP4 files. I use it (almost) exclusively.

#3 cosmic_sniper05

cosmic_sniper05
  • Topic Starter

  • Members
  • 196 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Philippines
  • Local time:10:11 PM

Posted 28 August 2009 - 06:49 AM

I installed it but after installation, nothing happens.

:thumbsup:
Let's have a mental fusion!
Let us do our part to make this world a truly symbiotic place.

For other computer problems, this blog might be helpful:
http://cosmicsniper.blogspot.com

#4 Andrew

Andrew

    Bleepin' Night Watchman


  • Moderator
  • 8,260 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Not Telling
  • Location:Right behind you
  • Local time:07:11 AM

Posted 28 August 2009 - 12:36 PM

Nothing happens? You mean VLC won't run?

#5 cosmic_sniper05

cosmic_sniper05
  • Topic Starter

  • Members
  • 196 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Philippines
  • Local time:10:11 PM

Posted 28 August 2009 - 03:07 PM

Yah. . .

after very very very quick installation, nothing happened. No desktop icon, no start menu item, no program ran. . .

Is it possible that I got the wrong link?
Let's have a mental fusion!
Let us do our part to make this world a truly symbiotic place.

For other computer problems, this blog might be helpful:
http://cosmicsniper.blogspot.com

#6 Andrew

Andrew

    Bleepin' Night Watchman


  • Moderator
  • 8,260 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Not Telling
  • Location:Right behind you
  • Local time:07:11 AM

Posted 28 August 2009 - 04:16 PM

Try this direct link to the EXE file: http://videolan.cdn.cacheboy.net/vlc/1.0.1...1.0.1-win32.exe

#7 ThunderZ

ThunderZ

  • Deactivated
  • 4,454 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:09:11 AM

Posted 28 August 2009 - 04:24 PM

Sounds like you may have a ton of confusion happening on your machine if you

......end up installing something useless. . .

.

Did you uninstall all the "useless" prior to installing VLC?

Edited by ThunderZ, 28 August 2009 - 04:24 PM.


#8 cosmic_sniper05

cosmic_sniper05
  • Topic Starter

  • Members
  • 196 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Philippines
  • Local time:10:11 PM

Posted 29 August 2009 - 11:34 AM

i finally got it! :thumbsup:

I got where i committed the error. I got the correct link but my means of installation is improper. installing it using the Administrator Account is necessary. How silly am I to overlook it. :cool:

Thanks for the help everyone. . .

: :trumpet: :flowers: :inlove:


Let's have a mental fusion!
Let us do our part to make this world a truly symbiotic place.

For other computer problems, this blog might be helpful:
http://cosmicsniper.blogspot.com




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users