Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Spybot S&D Immunize Problem?


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 samuel3

samuel3

  • Members
  • 2,349 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:10:33 AM

Posted 05 August 2009 - 07:25 PM

Im using Vista and i get these errors in Spybot S&D why?

I get this one when i click on immunize.

Posted Image


I then get this one after it's done.

Posted Image

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 DaChew

DaChew

    Visiting Alien


  • BC Advisor
  • 10,317 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:millenium falcon and rockytop
  • Local time:05:33 AM

Posted 05 August 2009 - 08:21 PM

Did you elevate the priviledges of the immunizer in settings?
Chewy

No. Try not. Do... or do not. There is no try.

#3 samuel3

samuel3
  • Topic Starter

  • Members
  • 2,349 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:10:33 AM

Posted 05 August 2009 - 08:53 PM

I'm not sure.

How do i fix it?

#4 DaChew

DaChew

    Visiting Alien


  • BC Advisor
  • 10,317 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:millenium falcon and rockytop
  • Local time:05:33 AM

Posted 05 August 2009 - 09:13 PM

There's been a lot of issues with this and Vista?

Rightclick on the start button/run as administrator

Some have removed all immunization and then redownload and reapplyed
Chewy

No. Try not. Do... or do not. There is no try.

#5 samuel3

samuel3
  • Topic Starter

  • Members
  • 2,349 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:10:33 AM

Posted 05 August 2009 - 09:15 PM

Thanks it worked.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users