Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

some sites just won't load


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 glinael

glinael

  • Members
  • 17 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:11:11 AM

Posted 05 August 2009 - 10:18 AM

hello,

i connect to the internet through LAN and some sites just won't load. ie. yahoo mail, manga traders, wikipedia (basically, those are the sites that i frequent, i'm not sure if other sites won't load as well.)

what could be the problem?

hm...

glinael

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 ThunderZ

ThunderZ

  • Deactivated
  • 4,454 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:11:11 AM

Posted 05 August 2009 - 12:14 PM

Please check some sites at random. Are you on the problem computer now to post this?

Is the LAN at home or a place of business?

#3 glinael

glinael
  • Topic Starter

  • Members
  • 17 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:11:11 AM

Posted 07 August 2009 - 05:36 AM

The LAN is at home, and, yep I checked other sites too. Some were okay. At first I thought that the connection was just so damn slow and then when I left for about a couple of hours and left my computer on, when I came back it was still 'loading'.

SO frustrating!

#4 ThunderZ

ThunderZ

  • Deactivated
  • 4,454 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:11:11 AM

Posted 07 August 2009 - 06:13 AM

That sounds more like a server side or site issue then a problem with you PC

Really hard to be sure though.

Perhaps someone will have some ideas.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users