Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

wireless network won't pick up any connection profiles


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 chelseyk20

chelseyk20

  • Members
  • 3 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:05:03 AM

Posted 03 August 2009 - 11:18 PM

Yesterday I was able to get onto my wireless internet fine. Today after I've installed some xp updates it now will not connect to the wireless internet. when I open Intel® PROSet/Wireless no profiles (which usually there are 2 available at my home) would show up, I can also not even click on the box the mouse disappears when i scroll over the window. So I tried to reinstall the driver with the cd that came with my computer, but when I do I get this error:

"This action cannot be completed because the other program is busy. Choose 'Switch To' to activate the busy program and correct the probnlem"


What am I supposed to do next? I could probably click Retry and will still show up with the same message forever, and I'm not sure which program to click if I choose switch to.

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 mcintire21

mcintire21

  • Members
  • 3 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:04:03 AM

Posted 03 August 2009 - 11:31 PM

If all else fails try a system restore.

#3 chelseyk20

chelseyk20
  • Topic Starter

  • Members
  • 3 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:05:03 AM

Posted 03 August 2009 - 11:43 PM

I recently tried to reinstall xp to fix some of my problems but when I tried to restore to a few days ago it wouldn't let me




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users