Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

something wrong with my 275?


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 ohai

ohai

  • Banned
  • 78 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:04:56 AM

Posted 29 July 2009 - 05:02 PM

my 275 is doing worse than my 9500GT did in all games, but of course not benchmarks. I'll show you a video of what I mean in bioshock. Remember it does this for EVERY game that I play.


ehhh it's 15GB wait while i compress its ass. it shows like 60 in the corner on EVERY game but trust me only 20 or less of that FPS is getting to me

yes i have the 190.38 (latest) NV drivers.

Edited by ohai, 29 July 2009 - 05:13 PM.


BC AdBot (Login to Remove)

 


m

#2 ohai

ohai
  • Topic Starter

  • Banned
  • 78 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:04:56 AM

Posted 01 August 2009 - 02:38 PM

my 275 is doing worse than my 9500GT did in all games, but of course not benchmarks. I'll show you a video of what I mean in bioshock. Remember it does this for EVERY game that I play.


ehhh it's 15GB wait while i compress its ass. it shows like 60 in the corner on EVERY game but trust me only 20 or less of that FPS is getting to me

yes i have the 190.38 (latest) NV drivers.

BumpBump

#3 fairjoeblue

fairjoeblue

  • Members
  • 1,594 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:USA
  • Local time:05:56 AM

Posted 01 August 2009 - 04:26 PM

What brand/model power supply do you have ?
OCZ StealthXstream 700W,Gigabyte GA-EP45-UD3R , E8500, Arctic Freezer Pro 7, 3GB G.Skill PC8500,Gigabyte Radeon HD 4850 OC [1GB ], Seagate 250GB SATA II X2 in RAID 0, Samsung SATA DVD burner.

#4 ohai

ohai
  • Topic Starter

  • Banned
  • 78 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:04:56 AM

Posted 07 August 2009 - 10:41 PM

What brand/model power supply do you have ?

Fixed, a little, but we'll have to wait on a new quadcore CPU. and just so you know..
http://www.newegg.com/Product/Product.aspx...N82E16817371015
happy birthday. I use it too











lol




































anyways, ill re-post here when i get my quadcore




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users