Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Internet works on one computer but not the other?


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 munchmann32

munchmann32

  • Members
  • 11 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:09:21 AM

Posted 28 July 2009 - 12:14 AM

Here's the problem. I have two computers, and my newer one can't access the internet for some strange reason. When I hook it up, the little symbol in the right hand corner says limited to no connectivity. But when I hook this older computer up, the internet works just fine, and I'm using the same exact wires and everything. This problem started a few weeks ago when a tree right behind my house got struck by lightning, and since then the internet hasn't worked. I think it's just a coincidence because the computer works still, I can play games and stuff, it's just not able to work online.

I've tried restarting it, disabling the connection and then enabling it again. And when I try to repair the connection that never works. So does anyone know what could be my problem?

ANd I don't know anything about computers and how they work so I probably won't understand computer terminology.

BC AdBot (Login to Remove)

 


m



0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users