Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

RPC Service doesn't seem to be working correctly


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 txflood

txflood

  • Members
  • 16 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:11:50 PM

Posted 26 July 2009 - 04:47 PM

Hi, I have an XP SP3 machine that was recently infected with a few trojans and malware (my teenage kids). I *think* it has all been removed now but I still have the initial problem that got me looking at this computer in the first place - the Windows Installer service is not working correctly. I can't remove some applications found in Add/Remove Programs because of this. Also I can't run Windows Update with IE. It tries to register the files needed and fails by doing this over and over again and never getting beyond the initial steps.

Also I tried running SFC /SCANNOW and get an error message about missing files and wanted me to insert the XP CD. I'm not sure if this is a good thing or not if SP3 has been installed. Should I go ahead and let SFC try to make corrections or are there other steps I should take first?

Thanks

BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users