Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Printer ? problem


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 gvan

gvan

  • Members
  • 24 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:04:29 AM

Posted 21 July 2009 - 10:21 AM

I just ran into this problem. Using control P to print a page, all I received is a bunch of misc bold letters throughout the entire page, including the "top heading. and bottom info". I checked on the page preview, and found the same info but nothing usable. Any suggestions??
thanks, gvan
sorry forgot to include, running Sony Comp with 2.75G mem, WinXP home...using Firefox and Thunderbird ..

Edited by gvan, 21 July 2009 - 10:28 AM.


BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 hamluis

hamluis

    Moderator


  • Moderator
  • 56,283 posts
  • ONLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Killeen, TX
  • Local time:04:29 AM

Posted 21 July 2009 - 11:12 AM

Delete the printer...reinstall using updated drivers/software from printer manufacturer's website.

Louis

#3 gvan

gvan
  • Topic Starter

  • Members
  • 24 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:04:29 AM

Posted 22 July 2009 - 08:35 AM

Thanks, will give it a try.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users