Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Internet access problems


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 GDAvis

GDAvis

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:02:17 PM

Posted 19 July 2009 - 10:17 AM

I am having some trouble with access the Internet from my home computer. I am hooked up to a high speed wireless network. When I try to access the Internet, nothing happens. I can type in www.google.com and the search page comes up. I type in a search subject and another page comes up with various links. I click on one of the links and again, I get no where. I also can access my e-mail. It is working just fine. I have performed various ping test using the command prompt. Again, no problems shown. Any ideas?

BC AdBot (Login to Remove)

 


m

#2 OldPhil

OldPhil

    Doppleganger


  • Members
  • 3,768 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Long Island New York
  • Local time:02:17 PM

Posted 19 July 2009 - 11:49 AM

My guess would be to look over your security settings carefully, it seems as if redirects are not being allowed.

If you don't stand for the flag then you will fall for anything!





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users