Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Having trouble running game exe's.


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 gitarlord

gitarlord

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:05:36 AM

Posted 19 July 2009 - 05:01 AM

I can't run games on my Vista laptop. :huh:

When I try to run, let's say; Grand Theft Auto: San Andreas or anyother game, nothing happens.

There's no error message, only nothing happens.
I have just gotten the Windows Vista Home Basic, because I had Linux for a while, but I got tired of it and returned to Vista. :huh:


I have tried:

Scan the computer for Viruses.
Run as Admin
Alter MSCONFIG (there was nothing to alter though)
and no, I am trying to run the exe file, and not a shortcut. :huh:

Any clue how to solve this???
I have asked everywhere, but nothing helps :huh:

EDIT: Oh yeah, when I try to run Wolfenstein: Enemy Territory, I says in the "ET Console box"
"GLW_StartOpenGL () - could not load OpenGL subsystem". B)

Edited by gitarlord, 19 July 2009 - 05:33 AM.


BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users