Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

WMP Lags With Sound?!?!? First Time It Happened :(


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 and2002

and2002

  • Members
  • 24 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:06:25 AM

Posted 10 July 2005 - 06:28 PM

I already have an answer, delete this please

Edited by and2002, 10 July 2005 - 10:55 PM.


BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Leurgy

Leurgy

    Voted most likely


  • Members
  • 3,831 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Collingwood, Ontario, Canada
  • Local time:06:25 AM

Posted 10 July 2005 - 10:59 PM

I won't pretend to be an expert on this but your BPS or KBPS will have an effect. I like to use the G Spot codec information appliance to diagnose problems with multimedia.

HTH, its just a guess.

When the only tool you own is a hammer, every problem begins to resemble a nail. Abraham Maslo

**** We use our powers for good, not evil ****

 Trying to remove your data from the web is like trying to remove pee from a swimming pool





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users