Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Cyberlink youcam problem


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 almquist99

almquist99

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:12:01 AM

Posted 14 July 2009 - 09:49 PM

:huh: I'm told by the IS department at work that I pick their brains over old school stuff with a new twist. I don't think that this problem is all that exciting but it's just as annoying.

I accidentally (On purpose) deleted Cyberlink Youcam because I was trying to to the patch for it. In order to run the patch, I had to delete the program and reinstall. So I deleted and went to the site for the "free" trial and did well until I clicked to set up and I got the error "error applying transforms. Verify that the specific tranforms paths are valid.

I after sever attempts to open and then close. I deleted it off again thinking there was somethin wronmg with the program. I went back to the site ans decided that I might as well stop being cheap and just download the program and pay for it. It's saying the same thing..... So what can I do? :huh:


:huh:

BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users