Jump to content


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.

Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.


New install I.E. ver8.0

  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 NicR


  • Members
  • 17 posts
  • Gender:Male
  • Local time:10:41 PM

Posted 13 July 2009 - 08:01 AM

I after fretting over it for some time finally installed I.E. ver8.0 ,and for the most part it seems fine . In fact it appears my system is running faster,loading web pages faster then under ver 7 ! However Iam constantly getting the little square box claming Iam not online ans asking me if I want to try again ,I always click on the retry optin and it appears my computer is connected and the page will load ,in fact I dont believe I was actaully ever not connected . I went to tools and made sure the "work offline " option has the red X thru it showing its not enabled and indeed it does ,however this "you are not connected to the internet box keeps reappearing whenever I open a new page in I.E. vr 8.0 new install ? Anyone have any idea how I can stop this incorrect prompt from appearing time and time again ? Any suggestions or help as always greatly appreciated !
Thank You ,NicRic
FYI> Dell XPS400 2.8GHz Dual Core Proccessor
250G.B. internial Hard Drive and 320G.B. externial Hard Drive USB
O/S WindowsXP Pro SP2 MCE 2005

BC AdBot (Login to Remove)



0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users