Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

I need help with Malware!


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 Hellion101

Hellion101

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:12:22 AM

Posted 12 July 2009 - 04:39 PM

Okay I have 4 different type Accounts on my computer 3 of them are Users while the 4th is a guest and I have that System Security 4.52 thing on my computer and I use the Process Explorer technique. But I can only open the Process Explorer on my guest account and when I use it it allows me to open Malware and I do the quick scan and remove everything. But on reboot of my computer I go to my User Account and it says I still have System Security on my computer after I used Malwarebyes' Anti-Malware program. But I then try to use Process Explorer on that User Account but it won't even open. So then I turn off my computer and try to start it in Safe Mode but it just restarts when I try it. What do I do?

BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users