Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Multiple viruses. Can't open IE, AntiVirus Programs, etc.


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 Farfalla

Farfalla

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:10:18 AM

Posted 08 July 2009 - 06:51 PM

UPDATE-Ok, Well I think I kinda my first problem myself, i believe everything is happening because of AntiVirus System PRO.
But now I just need help to remove it,
I've installed Malwarebytes' Anti-Malware but it can't run the program,
This is what comes up when i do.
"vbAccelerator SGrid ll Control
Run-time error '0'"
"Malware bytes' Anti-malware
Run-time error '440'
Automation error"



OLD PROBLEM:
Hey, Yesterday AVG detected a trojan horse virus so I removed it, well, I thought I did.

This morning my entire computer is messed up.
Firstly, I cannot open IE. It either closes immediately or redirects to an adult site.
Secondly, I cannot open any antivirus software and when I try and open the control panel, it immediately shuts down.

I also have done internet banking on this computer and bought items (Ebay). Are my bank details at risk?

[Windows XP]
[Can run safe mode, internet works fine in safe mode with networking]

Edited by Farfalla, 08 July 2009 - 07:59 PM.


BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Farfalla

Farfalla
  • Topic Starter

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:10:18 AM

Posted 08 July 2009 - 07:20 PM

If this is any help,
I ran AVG in safemode with networking and it found two viruses.
1. "C:\WINDOWS\sysguard.exe -Trojan Horse Dropper.Generic.ASAH"
2. "C:\WINDOWS\system32\iehelper.dll- Trojan horse BHO.JBZ"

Edited by Farfalla, 08 July 2009 - 07:58 PM.





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users