Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

OE 6 won't send out email messages


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 swilson

swilson

  • Members
  • 13 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:07:27 PM

Posted 07 July 2005 - 11:13 PM

I use OE 6 for my pop account. I created an email w/ attachments (which I have concluded is too big to send) and it hasn't sent it and won't let me delete it to redo it. Everytime I open the program up, click on outbox and try to click on the email and press delete, the program stops responding. Any suggestions on how to fix this issue?

Thanks,
Shona

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 jgweed

jgweed

  • Members
  • 28,473 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Chicago, Il.
  • Local time:07:27 PM

Posted 08 July 2005 - 01:29 AM

Can you move it from your outbox to another folder (archive, e.g.) and perhaps delete it from there?
Regards,
John
Whereof one cannot speak, thereof one should be silent.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users