Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Problem installing XP on a Mac


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 CLBINCALIF

CLBINCALIF

  • Members
  • 10 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:09:07 AM

Posted 05 July 2009 - 11:05 PM

I bought a Macbook. Tried to to install Windows XP using an un opened reinstallation cd thru VM fusion. All seemed to go smoothly but it is now requiring an administrator password to log in. Before this, I was not asked to set up such password. How do I or is there a way to get thru or around this?

BC AdBot (Login to Remove)

 


m

#2 Buddyme2

Buddyme2

  • Members
  • 690 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:07:07 AM

Posted 06 July 2009 - 04:34 PM

I'm guessing it's asking for an Admin login password, the same one you use to log into your Admin account. You do have an Admin account password don't you?

#3 CLBINCALIF

CLBINCALIF
  • Topic Starter

  • Members
  • 10 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:09:07 AM

Posted 06 July 2009 - 06:34 PM

Thats what Im saying. The XP seemed to install flawlessly, no errors or such, did not ask me to set up any pass words. Then a screen popped up asking for an admin password to continue the install. The one I assigned to my Macbook did not work. The XP set up program wanted one for that program. I thought maybe XP has a default one ? Thats why Im here looking for help.

#4 caperdog

caperdog

  • BC Advisor
  • 954 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Nova Scotia
  • Local time:12:07 PM

Posted 06 July 2009 - 06:57 PM

have you tried not entering any password




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users