Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

can't run windows 7 64bit wtih 4gigs,only with the single 2gig ram stick


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 reprovo

reprovo

  • Members
  • 34 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:09:43 PM

Posted 05 July 2009 - 12:40 PM

Hi.I've installed windows 7 64 bit on a second hard drive with vista 32 bit on the first.
I have two 2gb pc26400 kingston ram which runs fine on the vista os but with windows 7 64bit ,it's running extremely slow until i remove one of the ram sticks.
Is there anyway to solve this,the main reason i downloaded the 64bit was to use all 4 gigs
I would appreciate any help.thanks

Q6600@2.4Ghz
Geforce 9500gt
2*2gb pc26400 kingston ram

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 reprovo

reprovo
  • Topic Starter

  • Members
  • 34 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:09:43 PM

Posted 05 July 2009 - 02:57 PM

solved with a bios update! :huh:

#3 Layback Bear

Layback Bear

  • Members
  • 1,880 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Northern Ohio
  • Local time:01:43 PM

Posted 24 July 2009 - 09:28 PM

Thanks for the info reprovo.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users