Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

ATI VPU recovery problem?


  • This topic is locked This topic is locked
1 reply to this topic

#1 computersim

computersim

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:12:16 PM

Posted 03 July 2009 - 12:10 PM

can somebody please help?? I recently downloaded Roller Coaster Tycoon 3 from a torrent and I've updated it to the most recent version, tested it on System Requirements Lab.com which said it would work excellently on my computer. I have ATI Radeon X600 which im not sure is the contributing factor in this but ever since i have built rides and about 200 guests have entered my park in the game, it froze and an error-report saying that the
"VPU Recover has reset your graphics accelerator as it was no longer responding to graphics driver commands. Pls tell ATI technologies about this followed by a send or don't send report. Is there any way i can stop this error report from happening? please help!!! All system info is attachedAttached File  DxDiag.txt   52.59KB   19 downloads

BC AdBot (Login to Remove)

 


m

#2 tg1911

tg1911

    Lord Spam Magnet


  • Members
  • 19,274 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:SW Louisiana
  • Local time:10:16 AM

Posted 05 July 2009 - 07:06 PM

It sounds like you are dealing with a pirated copy of the game.
Discussion of such, as stated in the Forum Rules, is not allowed at Bleeping Computer.

No subject matter will be allowed whose purpose is to defeat existing copyright or security measures. If a user persists and/or the activity is obviously illegal the staff reserves the right to remove such content and/or ban the user.


I suggest you uninstall the illegal version, and purchase a legitimate copy.

This thread will be Closed.
If I misunderstood your intentions, don't hesitate to send me a PM, with an explanation.
MOBO: GIGABYTE GA-MA790X-UD4P, CPU: Phenom II X4 955 Deneb BE, HS/F: CoolerMaster V8, RAM: 2 x 1G Kingston HyperX DDR2 800, VGA: ECS GeForce Black GTX 560, PSU: Antec TruePower Modular 750W, Soundcard: Asus Xonar D1, Case: CoolerMaster COSMOS 1000, Storage: Internal - 2 x Seagate 250GB SATA, 2 x WD 1TB SATA; External - Seagate 500GB USB, WD 640GB eSATA, 3 x WD 1TB eSATA

Become a BleepingComputer fan: Facebook




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users