Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Vista Startup Repair


  • This topic is locked This topic is locked
1 reply to this topic

#1 fabulous1ftw

fabulous1ftw

  • Members
  • 7 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:06:13 AM

Posted 02 July 2009 - 05:53 PM

Every day when I startup this computer, Its toshiba labtop and Im running vista. Im not as familiar with vista yet as I am XP. So anyways, its suddenly the last few weeks always trying to update to restart and update these 1 of 3 updates and if you postpone it or whatever it doesnt matter because the next time you restart it or turn it back on it tries to configur 1 of 3 updates, takes about 15 minutes then it says
Startup Repair
Your computer was unable to start
Startup repair will check your system for problems ...etc.
That process takes about another 15 min. Then it'll start up but it'll tell me it needs to restart and configure new updates???
Around the same time the computer started doing this, I started getting popups and freezing and not respondings all the time. It gets beteer then worse. Irun disc cleanup and defragmenter all the time, I clean temp internet files out, Im not sure if I got a bug or what. The same time it started doing that it stopped letting me connect to the wireless interenet without mt little usb adapter. I have wireless on this laptop and never needed the adapter but suddenly it wont connect without it. I got another laptop that connects to the same internet perfect with no problem so I know its not the router thing. Can anyone help? I have used combofix on a HP desktop with XP before so I know how it goes but im just not familiar with vista. I hope I dont need to go that far on this one hopefully its not that bad. Any help?

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Orange Blossom

Orange Blossom

    OBleepin Investigator


  • Moderator
  • 36,942 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Not Telling
  • Location:Bloomington, IN
  • Local time:07:13 AM

Posted 08 July 2009 - 11:00 PM

Hello

I see that you have an HJT log posted here: http://www.bleepingcomputer.com/forums/t/239519/vista-startup-repairfreezing-compupdates-constantly/

We do not allow more than one topic for the same computer and the same issue as this causes confusion, and in this case may make the disinfection process more difficult.

This leaves you with a choice:

1) Have this thread reopened and moved to the Am I Infected forum and the HiJack This log topic deleted

OR


2) Keep this thread closed and wait for assistance in the HiJack This log forum. Please note that that forum is VERY busy.

Please send a Private Message indicating your choice.

Assuming you wish assistance in the HiJack This forum, you should NOT make further changes to your computer (install/uninstall programs, use special fix tools, delete files, edit the registry, etc) unless advised by a HJT Team member, nor should you continue to ask for help elsewhere. Doing so can result in system changes which may not show in the log you already posted. Further, any modifications you make on your own may cause confusion for the helper assisting you and could complicate the malware removal process which would extend the time it takes to clean your computer.

From this point on the HJT Team should be the only members that you take advice from, until they have verified your log as clean.

Please be patient. It may take a while to get a response because the HJT Team members are EXTREMELY busy working logs posted before yours. They are volunteers who will help you out as soon as possible. Once you have made your post and are waiting, please DO NOT make another reply until it has been responded to by a member of the HJT Team. Generally the staff checks the forum for postings that have 0 replies as this makes it easier for them to identify those who have not been helped. If you post another response there will be 1 reply. A team member, looking for a new log to work may assume another HJT Team member is already assisting you and not open the thread to respond. Please be patient. It may take a while to get a response but your log will be reviewed and answered as soon as possible

To avoid confusion, I am closing this topic. Good luck with your log.

Orange Blossom :huh:
Help us help you. If HelpBot replies, you MUST follow step 1 in its reply so we know you need help.

Orange Blossom

An ounce of prevention is worth a pound of cure

SpywareBlaster, WinPatrol Plus, ESET Smart Security, Malwarebytes' Anti-Malware, NoScript Firefox ext., Norton noscript




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users