Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Infected by Trojan.BHO!!!!


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 nerwnas

nerwnas

  • Members
  • 3 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:09:56 PM

Posted 01 July 2009 - 11:58 AM

Good afternoon

I have an Acer Aspire 8930G notebook with Windows Vista Home Premium and ever since i bought it i was using ESET internet security.About a month ago i started using Kaspersky.I connect to the internet through a wired router Netgear DG834.

About a week ago i stopped connecting to the internet and whatever i did(i changed router passing from a Dlink 524T to the Netgear and i also changed cable) i couldn't restore my internet connection.Note that the other 2 computers connected to the network don't present any problem with internet.

From the first time i scanned my computer with Kaspersky and it didn't find anything.Afterwards i scanned my system with Malwarebytez and it dicovered 9 infections,2 of which were a partner.dll and a partner.exe located in the folder programdata of partision C.

Despite the fact that i cleared the infections with MBA,nothing changed!!!Ever since i tried several things:

1) Recovering the windows from the hidden Acer partition(PQSERVICE) using the eRecovery program by Acer to the factory conditions

2) After formatting completely the hard disk and consequently erasing the acer PQSERVICE partition,i tried to install windows by the recovery CD's i created with the eRecovery program

3) Formatting the hard disk using Killdisk and installing another copy of Windows Vista,that a friend borrowed

The result is that in the first two situations MBA revealed the presence of trojan.BHO and afterwards when i was trying to scan with RootkitReveal and GMER, my system was crashing all the time with blue screen

in the third situation MBA scan was clean meanwhile GMER revealed the presence of two rootkits.After deleting these rootkits nothing changed!!

I clarify that while formatting,my notebook wasn't connected with a cable to the router and before connecting it,i was reseting the router

Could anyone please help me out??

Thank you

BC AdBot (Login to Remove)

 


m



0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users