Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

E-mail signature & ActiveX


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 16hollywood

16hollywood

  • Members
  • 3 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Herts
  • Local time:06:47 PM

Posted 30 June 2009 - 11:15 AM

My outlook e-mail signature contained my company logo (downloaded from my computer, not a web-site) and all was fine until I tried to add a link on it to my new web-site. Now everytime I start a new email, a message appears that says; "One or more ActiveX controls could not be displayed because either: 1) your security settings prohibit running ActiveX controls on this page, or 2) you have blocked a publisher of one of the controls. As a result, the page may not display correctly" In addition, what I can only describe as a 'box' appears at the top of the signature. Now, neither stop me from sending the e-mail, but it is really annoying. To the best of my knowledge I have not altered the security settings in any way. I have tried msking a new signature from scratch, but the same problem arises.

I cannot believe this is a new problem and am hoping one of you fine experts can solve the problem?

BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users