Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Firefox extension NoScript


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 rlprlp

rlprlp

  • Members
  • 198 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:05:17 AM

Posted 29 June 2009 - 06:52 AM

Does anyone know if the Firefox extension "NoScript" is still being "supported", or whatever you might want to call it, by whoever developed it?

It works fine, but I am curious because I've noticed that NoScript used to be updated to new versions constantly; sometimes as often as 2-3 times a week. I have not seen NoScript get updated to a new version for a very long time.

Thank you to all who take the time to reply.

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Romeo29

Romeo29

    Learning To Bleep


  • BC Advisor
  • 3,194 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Not Telling
  • Location:127.0.0.1
  • Local time:08:17 AM

Posted 29 June 2009 - 08:09 AM

NoScript addon page : https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/722

According to that page, NoScript was last updated on 23rd May 2009. Its certainly not a very long time.

Yes I use it too :thumbsup:

#3 RedDawn

RedDawn

  • Members
  • 454 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Not Telling
  • Local time:02:17 PM

Posted 29 June 2009 - 02:15 PM

Updated to version 1.9.5 today.

#4 bluesjunior

bluesjunior

  • Members
  • 761 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:01:17 PM

Posted 30 June 2009 - 02:45 AM

Updated to version 1.9.5 today.

+1
Motherboard: Gigabyte GA-MA770T-UD3, CPU: AMD Athlon II X3 450 Processor, Memory: OCZ 4GB (2x2GB) DDR3 1333MHz,Graphics: PowerColor HD 5750 1GB GDDR5,
PSU: Corsair 430W CX PSU 4x SATA 1x PCI-E, Hard Drive:Samsung SpinPoint F3 500GB Hard Drive SATAII 7200rpm 16MB Cache.

#5 rlprlp

rlprlp
  • Topic Starter

  • Members
  • 198 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:05:17 AM

Posted 30 June 2009 - 06:22 AM

Uh-oh! Looks like I let my curiosity get to me one day too soon.

Thank you for all the replies.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users