Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Red Screen Appears!


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 eug.gen

eug.gen

  • Members
  • 3 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:12:20 AM

Posted 28 June 2009 - 11:32 PM

Hello everyone,

I just want to ask a help from all of you on how will I solve my problem. My problem started when i'm trying to start up my PC and instead of logging in my username and password, the screen turns red and restart it again and still it has the same problem.

I was thinking that it might be my hard drive.

Can anyone tell me what is the cause of the problem and what could be the possible solutions to my problem?

Thanks,

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 fairjoeblue

fairjoeblue

  • Members
  • 1,594 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:USA
  • Local time:11:20 AM

Posted 29 June 2009 - 12:24 AM

What brand & model is it ?

What version of Windows ?

If you have XP turn it on & start tapping the F8 key
You should get a screen offering startup options [if the hard drive is working]
It may take a few tries to get the screen
Use the arrow key[s] to hiliye Last known good configuration.
OCZ StealthXstream 700W,Gigabyte GA-EP45-UD3R , E8500, Arctic Freezer Pro 7, 3GB G.Skill PC8500,Gigabyte Radeon HD 4850 OC [1GB ], Seagate 250GB SATA II X2 in RAID 0, Samsung SATA DVD burner.

#3 eug.gen

eug.gen
  • Topic Starter

  • Members
  • 3 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:12:20 AM

Posted 02 July 2009 - 01:23 AM

The model was LENOVO which has a Windows Vista operating system.

#4 fairjoeblue

fairjoeblue

  • Members
  • 1,594 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:USA
  • Local time:11:20 AM

Posted 02 July 2009 - 01:40 AM

Turn it on & start tapping the F8 key
You should get a screen offering stsrtup options
[May take a few tries to get it]
Use the arrow key[s] to hilite Last known good configuration
press enter

If the computer still doesn't start I suggest you try reinstalling >Windows.
OCZ StealthXstream 700W,Gigabyte GA-EP45-UD3R , E8500, Arctic Freezer Pro 7, 3GB G.Skill PC8500,Gigabyte Radeon HD 4850 OC [1GB ], Seagate 250GB SATA II X2 in RAID 0, Samsung SATA DVD burner.

#5 eug.gen

eug.gen
  • Topic Starter

  • Members
  • 3 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:12:20 AM

Posted 02 July 2009 - 04:05 AM

Ok. I will try.

Thanks.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users