Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

php and MySQL


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 TheNoodPope

TheNoodPope

  • Members
  • 27 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:07:26 PM

Posted 04 July 2005 - 02:05 AM

In my site, I use the line of code:
if (mysql_num_rows($result) == 0) {
and on both servers I've tested it on, I get this error:

Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in c:\wamp\www\reg_modules\process.inc on line 171

Anyone know how I can fix this?

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 SNC-Zach

SNC-Zach

  • Members
  • 11 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:07:26 PM

Posted 29 September 2006 - 09:46 AM

Paste the entire code segment from the mysql_connect() to the end of the page..

#3 Grinler

Grinler

    Lawrence Abrams


  • Admin
  • 43,640 posts
  • ONLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:USA
  • Local time:08:26 PM

Posted 29 September 2006 - 12:13 PM

Yup...we would need to see the code. Looks like you either have an error in your query, not connected to a database, etc.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users