Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

AVG Server Edition


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 Buckmode

Buckmode

  • Members
  • 27 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:05:20 AM

Posted 19 June 2009 - 08:36 AM

I recently updated my AVG Server Edition from version 7 to version 8 (Win Server 2003). When the scheduled scan runs, after about 20 minutes the screen goes black with a flashing cursor in the top left corner. The only way to proceed is to reboot the server. The scan is scheduled for 4 AM so no one is in the office and nothing else is running on the server (Windows Defender runs at 8 PM and the nightly backup is finished by 2 AM). Nothing shows up in the Event Viewer. I talked to my vendor about this; he installed version 8 on a test server in his shop and the same thing is happening to him. Both of us have tried contacting AVG about this but without any results. Is anyone else having this problem? If you have had the problem and found a solution, would you share it please? Thanks!

BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users