Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Problems with Media player 10


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 Bulldog

Bulldog

  • Members
  • 394 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Missouri
  • Local time:12:15 AM

Posted 03 July 2005 - 05:18 PM

I am having problems burning CD's. I've never had a problem till now and I am doing nothing diffrent. Same Brand CD's as I've always used also. It gives me an error of having to high of burn speed but I even turned the speed down to 1X. I've also tried several diffrent CD's in case one was bad.

Thanks for any help.
bulldogsmall6ma.jpg


"And in the end it's not the years in your life that count. It's the life in your years." - Abe Lincoln

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Bulldog

Bulldog
  • Topic Starter

  • Members
  • 394 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Missouri
  • Local time:12:15 AM

Posted 12 July 2005 - 01:21 PM

Solved Problem works better than before. :thumbsup:
bulldogsmall6ma.jpg


"And in the end it's not the years in your life that count. It's the life in your years." - Abe Lincoln




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users