Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

SSL https problem


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 mahbod

mahbod

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:10:34 PM

Posted 16 June 2009 - 09:43 AM

running

domain controler - 2k3 ip 192.168.200.200 gateway 192.168.200.1 Running iis and excchange also running exchange as rpc - http
isa server member server, ip 192.168.200.1 internal address external nick 203.222.1.254
xp client , ip 192.168.200.100 gatway 192.168.200.1 dns 192.168.200.200
web server external running 2 websites on same nic 203.222.1.1, 203.222.1.2

on the dc iis is running the echange website and rpc proxy,

my problem is i canT access them via SLL(https), when i enable Ssl and try acess via http it prompts me to use https, when i use https it just gives me URl error, if i turn ssl of compelte i can access normally , and normal authenication comes up etc

my isa is configured to allow https http from external to internal
also ive setup the web server on isa with https protecal WITH SSL
and set up the exchange isa rule to allow web acecss and rpc, and the protecal echange rpc server

any suggestions ?

everything works except https

i believe its my certificates but im not sure

Edited by mahbod, 16 June 2009 - 09:45 AM.


BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users