Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Problem With Internet


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 theirsofgo

theirsofgo

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:02:03 AM

Posted 14 June 2009 - 12:14 AM

Seems nothing will work

Here recently my computer has been shutting down unexpectantly because a program was installed and didn't install correctly. Upon restoring my computer and hassling to get it from stopping the restarts. Now I've got it running but when I get online, It'll go to regular site's like youtube or myspace. But when I google things or try to update my computer. It'll tell me the links are broken or or there are connection problems. Almost 95% of downloads seems to have a broken link.

I've tried most things from emtying the browsing date or not allowing the page to show errors. All sorts of things but none have worked.

Some error's I'm getting are

Error 105 (net::ERR_NAME_NOT_RESOLVED): The server could not be found.

Oops! This link appears broken

BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users