Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

No auto updates since SP2


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 OmegaWolf747

OmegaWolf747

  • Members
  • 74 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Not Telling
  • Location:Michigan
  • Local time:09:50 AM

Posted 13 June 2009 - 07:19 PM

On May 27, I installed Vista's new service pack.
Posted Image
The installation went off without a hitch, or so I thought.

I just realized that between May 27 and today, my Avast Home Edition 4.8.1335 has not automatically downloaded its virus signatures even once, as shown by its update log.

Posted Image
Has anyone else with Avast Home Edition run into this conundrum? I can still update manually, but the automatic updates were so convenient.

Could Windows Firewall be blocking Avast from updating? Would a repair installation of Avast or even uninstalling and reinstalling be advised?

Thanks.

What is this Internet you speak of?


BC AdBot (Login to Remove)

 


m

#2 snowdrop

snowdrop

  • Members
  • 513 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:09:50 AM

Posted 14 June 2009 - 05:05 PM

Are you still experiencing a problem with this as Avast 4 Home did an automatic update for me on a Windows 98se computer I happened to be running ; My VPS is currently 090614-0

Has yours also updated?




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users