Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

DLL Files


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 sailerdram

sailerdram

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:01:24 PM

Posted 02 July 2005 - 10:55 AM

The following appeared in a popup whilst trying to run a cad programme.

ACLT caused an invalid page fault in
module AC1ST15.DLL at 017f:65fe1e3b.
Registers:
EAX=00000000 CS=017f EIP=65fe1e3b EFLGS=00010246
EBX=bff7771a SS=0187 ESP=00ddf888 EBP=00ddfa54
ECX=00000000 DS=0187 ESI=00f00480 FS=0d9f
EDX=bff7024c ES=0187 EDI=00000001 GS=0000
Bytes at CS:EIP:
8b 10 8d 4e 04 8d 7e 14 89 11 8b 50 04 89 51 04
Stack dump:
00000001 00f00580 00f00560 64616f4c 7262694c 41797261 bfbebd00 c3c2c1c0 c7c6c5c4 cbcac9c8 cfcecdcc d3d2d1d0 d7d6d5d4 dbdad9d8 dfdedddc c3c2c1c0


What can I do?

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Joshuacat

Joshuacat

    01001010 01000011


  • Members
  • 1,950 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Ontario, Canada
  • Local time:02:24 PM

Posted 02 July 2005 - 11:11 AM

Does this happen everytime you try to run the CAD program, or was this a one time thing? I would assume you are using ACAD lite?
JC

#3 tg1911

tg1911

    Lord Spam Magnet


  • Members
  • 19,274 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:SW Louisiana
  • Local time:12:24 PM

Posted 02 July 2005 - 11:13 AM

You can get the .dll, here:
ac1st15.dll
MOBO: GIGABYTE GA-MA790X-UD4P, CPU: Phenom II X4 955 Deneb BE, HS/F: CoolerMaster V8, RAM: 2 x 1G Kingston HyperX DDR2 800, VGA: ECS GeForce Black GTX 560, PSU: Antec TruePower Modular 750W, Soundcard: Asus Xonar D1, Case: CoolerMaster COSMOS 1000, Storage: Internal - 2 x Seagate 250GB SATA, 2 x WD 1TB SATA; External - Seagate 500GB USB, WD 640GB eSATA, 3 x WD 1TB eSATA

Become a BleepingComputer fan: Facebook




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users