Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

My hjt log


  • This topic is locked This topic is locked
4 replies to this topic

#1 onimega

onimega

  • Members
  • 43 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:10:58 PM

Posted 31 August 2004 - 07:59 AM

hey, this is my log, for my desktop, i was wondering if anything here was messing up my windows media player (version 9), whenever i try to visit a site that has streaming video for wmp, the player shows up all messed up. (screenshot attached at the bottom of post). Btw.. yes, i run ad-aware and spybot.

Logfile of HijackThis v1.98.2
Scan saved at 8:56:09 AM, on 31/08/2004
Platform: Windows XP SP1 (WinNT 5.01.2600)
MSIE: Internet Explorer v6.00 SP1 (6.00.2800.1106)

Running processes:
C:\WINDOWS\System32\smss.exe
C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe
C:\WINDOWS\system32\services.exe
C:\WINDOWS\system32\lsass.exe
C:\WINDOWS\system32\svchost.exe
C:\WINDOWS\System32\svchost.exe
C:\Program Files\Sygate\SPF\smc.exe
C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe
C:\Program Files\Alwil Software\Avast4\aswUpdSv.exe
C:\Program Files\Alwil Software\Avast4\ashServ.exe
C:\Program Files\CachemanXP\CachemanXP.exe
C:\WINDOWS\System32\dllhost.exe
C:\Program Files\Executive Software\Diskeeper\DkService.exe
C:\Program Files\No-IP\DUC20.exe
C:\WINDOWS\System32\nvsvc32.exe
C:\WINDOWS\system32\slserv.exe
C:\WINDOWS\System32\svchost.exe
C:\Program Files\WakeMeUp\WMUSvc.exe
C:\Program Files\RealVNC\VNC4\winvnc4.exe
C:\WINDOWS\System32\MsPMSPSv.exe
C:\WINDOWS\Explorer.EXE
C:\WINDOWS\System32\rundll32.exe
C:\WINDOWS\zHotkey.exe
C:\Program Files\Logitech\Video\LogiTray.exe
C:\Program Files\Messenger Plus! 3\MsgPlus.exe
C:\Program Files\D4\D4.exe
C:\WINDOWS\System32\LVCOMSX.EXE
C:\PROGRA~1\ALWILS~1\Avast4\ashmaisv.exe
C:\PROGRA~1\ALWILS~1\Avast4\ashDisp.exe
C:\Program Files\Logitech\Video\FxSvr2.exe
C:\Program Files\CiDial\CiDial.exe
C:\Program Files\GetRight\GETRIGHT.EXE
C:\Program Files\GetRight\GETRIGHT.EXE
C:\Program Files\Internet Explorer\iexplore.exe
C:\Program Files\HijackThis\HijackThis.exe

R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://www.yahoo.com/
R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Page_URL = http://www.emachines.com
O2 - BHO: Yahoo! Companion BHO - {02478D38-C3F9-4efb-9B51-7695ECA05670} - C:\Program Files\Yahoo!\Companion\Installs\cpn\ycomp5_5_5_0.dll
O2 - BHO: AcroIEHlprObj Class - {06849E9F-C8D7-4D59-B87D-784B7D6BE0B3} - C:\Program Files\Adobe\Acrobat 5.0\Reader\ActiveX\AcroIEHelper.ocx
O2 - BHO: (no name) - {53707962-6F74-2D53-2644-206D7942484F} - C:\PROGRA~1\SPYBOT~1\SDHelper.dll
O2 - BHO: Google Toolbar Helper - {AA58ED58-01DD-4d91-8333-CF10577473F7} - c:\program files\google\googletoolbar1.dll
O3 - Toolbar: Yahoo! Toolbar - {EF99BD32-C1FB-11D2-892F-0090271D4F88} - C:\Program Files\Yahoo!\Companion\Installs\cpn\ycomp5_5_5_0.dll
O3 - Toolbar: &Google - {2318C2B1-4965-11d4-9B18-009027A5CD4F} - c:\program files\google\googletoolbar1.dll
O4 - HKLM\..\Run: [nwiz] nwiz.exe /install
O4 - HKLM\..\Run: [CHotkey] zHotkey.exe
O4 - HKLM\..\Run: [NeroFilterCheck] C:\WINDOWS\system32\NeroCheck.exe
O4 - HKLM\..\Run: [LogitechVideoRepair] C:\Program Files\Logitech\Video\ISStart.exe
O4 - HKLM\..\Run: [LogitechVideoTray] C:\Program Files\Logitech\Video\LogiTray.exe
O4 - HKLM\..\Run: [MessengerPlus3] "C:\Program Files\Messenger Plus! 3\MsgPlus.exe"
O4 - HKLM\..\Run: [Dimension4] C:\Program Files\D4\D4.exe
O4 - HKLM\..\Run: [LVCOMSX] C:\WINDOWS\System32\LVCOMSX.EXE
O4 - HKLM\..\Run: [ashMaiSv] C:\PROGRA~1\ALWILS~1\Avast4\ashmaisv.exe
O4 - HKLM\..\Run: [avast!] C:\PROGRA~1\ALWILS~1\Avast4\ashDisp.exe
O4 - HKLM\..\Run: [NvCplDaemon] RUNDLL32.EXE C:\WINDOWS\System32\NvCpl.dll,NvStartup
O4 - HKLM\..\Run: [NvMediaCenter] RUNDLL32.EXE C:\WINDOWS\System32\NvMcTray.dll,NvTaskbarInit
O4 - HKLM\..\Run: [KernelFaultCheck] %systemroot%\system32\dumprep 0 -k
O4 - HKLM\..\Run: [NvMixerTray] C:\Program Files\NVIDIA Corporation\NvMixer\NvMixerTray.exe
O4 - HKLM\..\Run: [SmcService] C:\PROGRA~1\Sygate\SPF\smc.exe -startgui
O4 - HKLM\..\Run: [QuickTime Task] "C:\Program Files\QuickTime\qttask.exe" -atboottime
O4 - HKCU\..\Run: [LogitechSoftwareUpdate] "C:\Program Files\Logitech\Video\ManifestEngine.exe" boot
O4 - HKCU\..\Run: [MessengerPlus3] "C:\Program Files\Messenger Plus! 3\MsgPlus.exe" /WinStart
O4 - Startup: ClockGen.lnk = C:\Program Files\ClockGen - For Nforce\CG-NVNF2.exe
O4 - Startup: Sympatico High Speed AutoConnect.lnk = C:\Program Files\CiDial\CiDial.exe
O4 - Global Startup: Start GetRight.lnk = C:\Program Files\GetRight\getright.exe
O6 - HKCU\Software\Policies\Microsoft\Internet Explorer\Control Panel present
O8 - Extra context menu item: Download Using &BitSpirit - C:\Program Files\BitSpirit\bsurl.htm
O8 - Extra context menu item: Download with GetRight - C:\Program Files\GetRight\GRdownload.htm
O9 - Extra button: (no name) - {08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501} - C:\WINDOWS\System32\msjava.dll
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Sun Java Console - {08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501} - C:\WINDOWS\System32\msjava.dll
O9 - Extra button: Research - {92780B25-18CC-41C8-B9BE-3C9C571A8263} - C:\PROGRA~1\MICROS~4\OFFICE11\REFIEBAR.DLL
O9 - Extra button: AIM - {AC9E2541-2814-11d5-BC6D-00B0D0A1DE45} - C:\Program Files\AIM\aim.exe
O9 - Extra button: Real.com - {CD67F990-D8E9-11d2-98FE-00C0F0318AFE} - C:\WINDOWS\System32\Shdocvw.dll
O14 - IERESET.INF: START_PAGE_URL=http://www.emachines.com
O15 - Trusted Zone: http://download.windowsupdate.com
O16 - DPF: cpcScanner - http://www.crucial.com/controls/cpcScanner.cab
O16 - DPF: {288C5F13-7E52-4ADA-A32E-F5BF9D125F98} (CR64Loader Object) - http://www.miniclip.com/bestfriends/retro64_loader.dll
O16 - DPF: {30528230-99F7-4BB4-88D8-FA1D4F56A2AB} (YInstStarter Class) - http://us.dl1.yimg.com/download.yahoo.com/...nst20040510.cab
O16 - DPF: {54B52E52-8000-4413-BD67-FC7FE24B59F2} (EARTPatchX Class) - http://files.ea.com/downloads/rtpatch/v2/EARTPX.cab
O16 - DPF: {6414512B-B978-451D-A0D8-FCFDF33E833C} (WUWebControl Class) - http://v5.windowsupdate.microsoft.com/v5co...b?1093057575053
O16 - DPF: {70BA88C8-DAE8-4CE9-92BB-979C4A75F53B} (GSDACtl Class) - https://www.gamespyid.com/alaunch.cab
O16 - DPF: {8E0D4DE5-3180-4024-A327-4DFAD1796A8D} (MessengerStatsClient Class) - http://messenger.zone.msn.com/binary/Messe...nt.cab28578.cab
O16 - DPF: {9A9307A0-7DA4-4DAF-B042-5009F29E09E1} (ActiveScan Installer Class) - http://www.pandasoftware.com/activescan/as5/asinst.cab
O16 - DPF: {C2FCEF52-ACE9-11D3-BEBD-00105AA9B6AE} (Symantec RuFSI Registry Information Class) - http://security.symantec.com/sscv6/SharedC...n/bin/cabsa.cab
O17 - HKLM\System\CCS\Services\Tcpip\..\{520E2C2F-B928-4F3A-8075-0310A03AE11D}: NameServer = 209.226.175.223 198.235.216.134

Attached Files


Edited by onimega, 31 August 2004 - 08:02 AM.


BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Grinler

Grinler

    Lawrence Abrams


  • Admin
  • 43,593 posts
  • ONLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:USA
  • Local time:11:58 PM

Posted 31 August 2004 - 11:36 AM

Nothing there that would cause a problem with WMP. I would advise you uninstall messenger plus , but I know people are resistant to that. I would also remove the trusted entry (the O15) as it is uncessary and could become a security issue.

Have you tried uipdating video drivers, reinstall wmp, etc.?

#3 onimega

onimega
  • Topic Starter

  • Members
  • 43 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:10:58 PM

Posted 31 August 2004 - 06:14 PM

Thanks.

As for the WMP issue, i have updated to the latest video drivers and have tried reinstalling WMP and uninstalling then reinstalling it too, still to no avail. *sigh*

#4 Grinler

Grinler

    Lawrence Abrams


  • Admin
  • 43,593 posts
  • ONLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:USA
  • Local time:11:58 PM

Posted 31 August 2004 - 06:34 PM

Try changing the color settings and resolution on your video card. I know it sounds strange, but i have seen weird things like this get fixed by changing those settings

#5 onimega

onimega
  • Topic Starter

  • Members
  • 43 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:10:58 PM

Posted 31 August 2004 - 07:39 PM

Ahh.. stupid WMP (i'm using WMP 9 btw), i tried changing the color and resolution settings and all still nothing. I even tried to install WMP 10 beta, and i can't even upgrade to it, the stupid WMP 9 window keeps showing up.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users