Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Fresh XP PRo install


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 studio55

studio55

  • Members
  • 36 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Monrovia, CA
  • Local time:03:37 PM

Posted 01 June 2009 - 05:57 PM

Ok I did A fresh XP pro install and I am missing ethernet controller driver.
An EVEREST report file is atached.

Please point me to where I can get the drivers for this.

Many Thanks

Attached Files



BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 fairjoeblue

fairjoeblue

  • Members
  • 1,594 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:USA
  • Local time:06:37 PM

Posted 01 June 2009 - 06:27 PM

You have a Intel D946GZIS motherboard.

Here are your drivers,

http://downloadcenter.intel.com/filter_res...mp;submit=Go%21


I suggest you install the Chipset [INF] driver first followed by the video, sound , & LAN drivers.
OCZ StealthXstream 700W,Gigabyte GA-EP45-UD3R , E8500, Arctic Freezer Pro 7, 3GB G.Skill PC8500,Gigabyte Radeon HD 4850 OC [1GB ], Seagate 250GB SATA II X2 in RAID 0, Samsung SATA DVD burner.

#3 studio55

studio55
  • Topic Starter

  • Members
  • 36 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Monrovia, CA
  • Local time:03:37 PM

Posted 01 June 2009 - 06:59 PM

Thaank you Sir, Its all fixed.
Rick

#4 Tim Quinn

Tim Quinn

  • Members
  • 60 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Tribes Hill, NY USA
  • Local time:06:37 PM

Posted 18 November 2009 - 06:22 PM

I have a similar problem. I reinstalled Windows XP professional on my Dell Dimension 4700 and now can't connect to the interenet because I don't have the ethernet adapter driver installed. I went to the Dell driver download site and tried to download what I think are the correct drivers to my laptop to then put on my pc but the drivers wouldn't download. Any suggestions ? should I start a new thread?




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users