Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Problem with scheduling


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 symiggy

symiggy

  • Members
  • 3 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:08:54 AM

Posted 28 June 2005 - 10:30 PM

I am currently having a problem with Microsoft AntiSpyware since I re installed the updated version as recommended by C/Net download dispatch.
I now have version 1.0.614 which is presumably the latest. And I am running Widows XP Home SP 2
Prior to this update I had Microsoft AntiSpyware running on my computer with no problems. I had the scheduler set to run a scan at 6.00 P.M. every night and this happened without fault and on time.
I now notice that when I set the scheduler to run at any time after Noon, on pressing the 'Update Schedule' button, the time defaults back to the hour that I have just set but in the A.M. in other words I can only set a time for the program to scan in the A.M. hours.
I would appreciate any suggestions as well as the experiences of others.
I have tried to find an answer to this question on the appropriate forum at MS with no results.
I also posted this question on the Intro page of this forum in error since I was not aware that I should use this page instead.
Thanks

BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users