Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Introduction


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 symiggy

symiggy

  • Members
  • 3 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:09:18 AM

Posted 28 June 2005 - 10:17 PM

Hello everyone.
I am still a relative newbie with sadly only limited knowledge of the workings of my computer.
I am hoping for some help from the other members on this forum and hopefully some of their experience will rub off on me.

I am currently having a problem with Microsoft AntiSpyware since I re installed the updated version as recommended by C/Net download dispatch.
I now have version 1.0.614 which is presumably the latest. And I am running Widows XP Home SP 2
Prior to this update I had Microsoft AntiSpyware running on my computer with no problems. I had the scheduler set to run a scan at 6.00 P.M. every night and this happened without fault and on time.
I now notice that when I set the scheduler to run at any time after Noon, on pressing the 'Update Schedule' button, the time defaults back to the hour that I have just set but in the A.M. in other words I can only set a time for the program to scan in the A.M. hours.
I would appreciate any suggestions as well as the experiences of others.
I have tried to find an answer to this question on the appropriate forum at MS with no results.
Thanks

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 jgweed

jgweed

  • Members
  • 28,473 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Chicago, Il.
  • Local time:09:18 AM

Posted 28 June 2005 - 11:04 PM

I see you have posted your problem again in the correct forum, where members can help you with your problem.
Welcome to BC!
Regards,
John
Whereof one cannot speak, thereof one should be silent.

#3 yano

yano

    I can see what you post!


  • Members
  • 6,469 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:09:18 AM

Posted 07 July 2005 - 08:23 PM

:thumbsup: to BC! symiggy.
For help with Microsoft Anti-Spyware you can make a post in the apropriate forum here: Microsoft Anti-Spyware.

Good Luck,
yanowhiz




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users