Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

"Found New Hardware Wizard" keeps popping up.


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 lazbreath

lazbreath

  • Members
  • 5 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Singapore
  • Local time:11:27 AM

Posted 26 May 2009 - 07:15 AM

Hi,
I'm using a windows XP with Service Pack 2. Earlier in the day, I had un-installed the Bitdefender antivirus to make way for a new anti-virus using the Total Uninstall softare. I was also installing softwares like anti-malware software from Malwarebytes.

After restarting to complete the uninstall, the "Found New Hardware wizard" popped up and will pop up again whenever the wizard is closed. The computer now is extremely laggy and I can no longer perform a system restore.

Any help is greatly appreciated.

BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users