Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Older Dell insperon 2350 Diagnostic Lights Anyone?


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 printboy67

printboy67

  • Members
  • 19 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:01:40 PM

Posted 19 May 2009 - 08:26 PM

OK here is the deal, I have this older system that I use strickly for my Ipod. I had to remove the memory a couple of months ago to help out a friend till his system was up and running. I just put the memory back in tonight and the thing will not post. It seems to post but I get no good or bad beeps nor do I get any display. I treid the Dell site but it was rather mundane. I though maybe someone here could help. The lights on the back are YGGY and according to Dell this is a storage issue, I swapped out the HD with a known good one and still have the same problem. Hope some has an idea, please let me know.

Print :cool:

Nevermind, I put the HDD in my gamer as a slave and use this as my iPod PC from this point forward. I will use the case for my next project. A liquid cooled QuadCore L7 ... YEAH BABY!!! :flowers: :inlove: :thumbsup: :trumpet:

Edited by printboy67, 20 May 2009 - 06:26 PM.


BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users