Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Can't connect to the internet with a "Very Good" Signal


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 Dishant94

Dishant94

  • Members
  • 3 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:10:02 AM

Posted 19 May 2009 - 06:46 PM

Hi guys, recently I have fomated my computer (Windows Xp). After that my internet is not working.. I can connect to the connection and I have "Very Good" as the signal strength. I check the packets recieved and I get 326 "Sent packets" and 174 "Recieved Packets". I tried DNSFLUSH but that didn't help and I tried to change the IP Adress to the connection's adress WITH the last digit changed.. that didn't help either.




If anyone has an idea of how to solve the problem, that would be greatly appreciated,



~Dishant Patel






Update: *SOLVED*

Edited by Dishant94, 19 May 2009 - 07:52 PM.


BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users