Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

I UNCHECKED A STARTUP PROGRAM -NOW COMPUTER WILL NOT STARTUP CORRECTLY


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 ltucker

ltucker

  • Members
  • 6 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Female
  • Location:NC
  • Local time:11:16 AM

Posted 19 May 2009 - 08:02 AM

:thumbsup: I was trying to use the autoruns to fix my computer because it was running so slowly and evidently I unchecked something that was needed to completely startup. When my computer starts up, it brings up the user accounts, but requests a password to go into the system and I do not have a password set up. How can I get this back the way it should be??? Can someone help me???

Thank you!

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Guest_Abacus 7_*

Guest_Abacus 7_*

  • Guests
  • OFFLINE
  •  

Posted 19 May 2009 - 08:11 AM

:thumbsup:

You could start into Safe Mode by tapping F8?

Once there use System Restore to go back before the Problem?

:flowers:

#3 ltucker

ltucker
  • Topic Starter

  • Members
  • 6 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Female
  • Location:NC

Posted 19 May 2009 - 08:22 AM

:thumbsup: ok I will give this a try! Thanks!!




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users