Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Windows Installer Package Problem


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 Typhoon859

Typhoon859

  • Members
  • 34 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Brooklyn, NY
  • Local time:06:40 PM

Posted 17 May 2009 - 06:47 PM

I've searched for many solutions on my own but couldn't find one exactly for this. If it's not exactly this problem, the solution you might think you have will probably not work :/

Posted Image

Anyone have an idea? Thanks.
-The guy with all the rarest problems of the world-

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 garmanma

garmanma

    Computer Masochist


  • Staff Emeritus
  • 27,809 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Location:Cleveland, Ohio
  • Local time:06:40 PM

Posted 18 May 2009 - 09:23 AM

http://www.vistax64.com/vista-installation...l-versions.html
or
Download the new version
http://www.microsoft.com/DOWNLOADS/details...;displaylang=en
Mark
Posted Image
why won't my laptop work?

Having grandkids is God's way of giving you a 2nd chance because you were too busy working your butt off the 1st time around
Do not send me PMs with problems that should be posted in the forums. Keep it in the forums, so everyone benefits
Become a BleepingComputer fan: Facebook and Twitter

#3 Typhoon859

Typhoon859
  • Topic Starter

  • Members
  • 34 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Brooklyn, NY
  • Local time:06:40 PM

Posted 18 May 2009 - 02:38 PM

http://www.vistax64.com/vista-installation...l-versions.html
or
Download the new version
http://www.microsoft.com/DOWNLOADS/details...;displaylang=en

Hmm, well, the second option I've tried (and just tried again) and it just says that the update doesn't apply to my system. I will try the other solution later when my stepfather gets home with his laptop. Thanks.
-The guy with all the rarest problems of the world-

#4 Typhoon859

Typhoon859
  • Topic Starter

  • Members
  • 34 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Brooklyn, NY
  • Local time:06:40 PM

Posted 20 May 2009 - 10:17 PM

I'm guessing it's a problem with Tunebite itself. Nothing is working.
-The guy with all the rarest problems of the world-




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users