Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Address not found


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 daydreams

daydreams

  • Members
  • 9 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:12:28 PM

Posted 15 May 2009 - 06:59 AM

when web browsing it often says server address not found. i am connected to the internet. if i click try again numerous of times sometime it work other time i have to restart the browser.....any help. (oh it says something about check firewall or connection).......

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 frankp316

frankp316

  • Members
  • 2,677 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:11:28 AM

Posted 15 May 2009 - 10:45 AM

You might want to adjust your security settings.

#3 daydreams

daydreams
  • Topic Starter

  • Members
  • 9 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:12:28 PM

Posted 16 May 2009 - 05:48 PM

ok...so what should i check for. thanx 4 help

#4 frankp316

frankp316

  • Members
  • 2,677 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:11:28 AM

Posted 17 May 2009 - 05:36 AM

It's hard to say. It could be firewall settings or browser security settings. You'll have to tinker around with it.

#5 daydreams

daydreams
  • Topic Starter

  • Members
  • 9 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:12:28 PM

Posted 17 May 2009 - 09:01 AM

ok..thanx 4 ur help




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users