Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

help please


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 bearzpunkin

bearzpunkin

  • Members
  • 5 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:09:13 AM

Posted 10 May 2009 - 02:09 PM

Hi everyone, I hope I made it to the right place.

When I boot up my xp sp3 I get an error box explorer.exe application error. Click on ok or cancel to debug or end program.

Hi have avast free home version, malware bytes, hijack this and did the combofix. I also did an eset online scan. My computer is perfectly clean and free of nasties.

Any suggestions on how to get rid of this box? The computer works fine after I close the error box.

Many thanks for help.

:thumbsup:

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 hamluis

hamluis

    Moderator


  • Moderator
  • 55,241 posts
  • ONLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Killeen, TX
  • Local time:08:13 AM

Posted 10 May 2009 - 02:29 PM

Worth revieiwing, http://www.google.com/search?hl=en&q=e...mp;aq=f&oq=

Louis




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users