Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Address not valid


  • This topic is locked This topic is locked
2 replies to this topic

#1 dckolan

dckolan

  • Members
  • 3 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:03:45 AM

Posted 04 May 2009 - 04:20 PM

I have been experencing a problem that all my browsers are unable to connect to the internet expect for an old copy of Netscape 8. When the problem first appear with Internet Explorer and Firefox I downloaded Opera but still had same issue. The browers display one of the following messages: Internet Explorer cannot display the webpage, Page load error, Error: could not connect to remote server. Orginally, the URL was being changed to http:/// in Explorer though this seems to have cease. McCaffe 2009, Norton 2008, and free versions of Adware, Spybot, avast, AVG, Spyware Terminator, Threatfire and Avira are not detect any badware but the problem is not my connection as I am posting this message and have downloaded several free anti-virus/anti-spyware programs. I should add that I am using a dial-up connection.

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 dckolan

dckolan
  • Topic Starter

  • Members
  • 3 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:03:45 AM

Posted 05 May 2009 - 04:32 PM

I'm noticing the even in the brower which does work I can not log on to secure https:// websites.

#3 Orange Blossom

Orange Blossom

    OBleepin Investigator


  • Moderator
  • 36,946 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Not Telling
  • Location:Bloomington, IN
  • Local time:03:45 AM

Posted 06 May 2009 - 09:24 PM

Hello

I see that you have an HJT log posted here: http://www.bleepingcomputer.com/forums/t/224321/address-is-not-valid/

We do not allow more than one topic for the same computer and the same issue as this causes confusion, and in this case may make the disinfection process more difficult.

This leaves you with a choice:

1) Have this thread reopened and the HiJack This log topic deleted

OR


2) Keep this thread closed and wait for assistance in the HiJack This log forum. Please note that that forum is VERY busy.

Please send a Private Message indicating your choice.

Assuming you wish assistance in the HiJack This forum, you should NOT make further changes to your computer (install/uninstall programs, use special fix tools, delete files, edit the registry, etc) unless advised by a HJT Team member, nor should you continue to ask for help elsewhere. Doing so can result in system changes which may not show in the log you already posted. Further, any modifications you make on your own may cause confusion for the helper assisting you and could complicate the malware removal process which would extend the time it takes to clean your computer.

From this point on the HJT Team should be the only members that you take advice from, until they have verified your log as clean.

Please be patient. It may take a while to get a response because the HJT Team members are EXTREMELY busy working logs posted before yours. They are volunteers who will help you out as soon as possible. Once you have made your post and are waiting, please DO NOT make another reply until it has been responded to by a member of the HJT Team. Generally the staff checks the forum for postings that have 0 replies as this makes it easier for them to identify those who have not been helped. If you post another response there will be 1 reply. A team member, looking for a new log to work may assume another HJT Team member is already assisting you and not open the thread to respond. Please be patient. It may take a while to get a response but your log will be reviewed and answered as soon as possible

To avoid confusion, I am closing this topic. Good luck with your log.

Orange Blossom :thumbsup:
Help us help you. If HelpBot replies, you MUST follow step 1 in its reply so we know you need help.

Orange Blossom

An ounce of prevention is worth a pound of cure

SpywareBlaster, WinPatrol Plus, ESET Smart Security, Malwarebytes' Anti-Malware, NoScript Firefox ext., Norton noscript




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users