Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

avg in vista


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 rayj0054

rayj0054

  • Members
  • 126 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Location:texas
  • Local time:07:28 AM

Posted 03 May 2009 - 08:25 AM

this is twice that my security center has advised thar avg 8.5 free wasnt on but when i check avg everything seems fine . i haven't noticed any other probs any advice would be appreciated.
also when i reinstall avg the prob goes away for a couple of days thanks in advance ray

Edited by rayj0054, 03 May 2009 - 08:26 AM.


BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 RonS WINDOWS-TEAM

RonS WINDOWS-TEAM

    Authorized Microsoft Rep


  • Members
  • 170 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Redmond, Washington, USA
  • Local time:05:28 AM

Posted 12 May 2009 - 12:20 PM

This seems (from what Iíve found) to simply be a communication problem between the Windows security and AVG 8.5. Iíd say that as long as youíre sure your AVG is running properly that you should be OK and wonít be seeing any vulnerabilities in your computer.

Hope this helps.

Cheers,
Ron S

Windows Outreach Team


Facebook - Twitter - YouTube




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users