Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Help re Access Subreports


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 Sorrow-Miss

Sorrow-Miss

  • Members
  • 21 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:04:40 AM

Posted 01 May 2009 - 10:01 AM

Hi

I hope you can help me: I am trying to create an Access Report based on a table, with a subreport based on a Query.
The Table and Query are linked on a UNIFORM_ID field.

I want the subreport to print for every record in the table, and I have therefore placed it in the Detail section of the main Report. However, it only prints for the first record, after which I get the record details from the table but no subreport.

Can anyone let me know what I am doing wrong? I have been trying to sort this out for over a week without success and am ready to throw my pc out the window with frustration!!

Many thanks
Sorrow-Miss

BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users