Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

A Big Hello to all


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 Paul Horan

Paul Horan

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:11:03 PM

Posted 22 June 2005 - 10:09 AM

I just wanted to say Hi to everyone. I am here to try and fix the "aurora abi network" thing. I have used the intructions for other issues and found this site very helpful.

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 yano

yano

    I can see what you post!


  • Members
  • 6,469 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:11:03 PM

Posted 23 June 2005 - 09:43 AM

:thumbsup: to BC! Paul Horan.
I hope you problem will get resolved.

Good Luck,
yanowhiz

#3 jgweed

jgweed

  • Staff Emeritus
  • 28,473 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Chicago, Il.
  • Local time:11:03 PM

Posted 23 June 2005 - 12:17 PM

I am happy BC has help you before, and am sure it will help you now.
Thanks for joining our great user community!
Regards,
John
Whereof one cannot speak, thereof one should be silent.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users