Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Skype Freezes system up


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 CooCo

CooCo

  • Members
  • 44 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:01:15 PM

Posted 26 April 2009 - 06:11 AM

Hey guys, it seems like my skype takes up 100% of my cpu when i am on a call, what should i do? when i put it to have affinity 1 out of 2 processes, it takes up 50% of it, but my system idle process takes up 50% aswell. what should i do?

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 rowal5555

rowal5555

    Just enough info to be armed & dangerous...


  • Members
  • 2,644 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:St Kilda, Dunedin. South Island. NZ
  • Local time:07:15 AM

Posted 26 April 2009 - 06:54 AM

Hi Cooco.

Millions of users have no problem with Skype, so I would be inclined to uninstall it and redownload again to see what happens. Once you have done this, log in again as an existing user. This will possibly fix it for you.

System idle is just that, idle processing power waiting to be used so is not a problem.

Let us know how you get on. Good luck.

Edited by rowal5555, 26 April 2009 - 06:57 AM.

rowal5555 (Rob )                                                             

Avid supporter of Bleeping Computer's
Team 38444

You can help find a cure


 


#3 CooCo

CooCo
  • Topic Starter

  • Members
  • 44 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:01:15 PM

Posted 26 April 2009 - 07:44 AM

Tried reinstalling, same problem again. any ideas?

#4 rowal5555

rowal5555

    Just enough info to be armed & dangerous...


  • Members
  • 2,644 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:St Kilda, Dunedin. South Island. NZ
  • Local time:07:15 AM

Posted 28 April 2009 - 09:59 PM

I don't have any problem with Skype, but check out these to see if they give you a clue http://www.google.co.nz/search?rlz=1C1GGLS...pe+using+100%25

rowal5555 (Rob )                                                             

Avid supporter of Bleeping Computer's
Team 38444

You can help find a cure


 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users