Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Vista Home Premium - SharedAccess_NAT Error


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 rjahoo7

rjahoo7

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:06:20 AM

Posted 22 April 2009 - 09:05 PM

Okay, I'm going to try to do this right! I have a HP Pavilion Elite M9058n running Vista Home Premium. About a week ago my pc screen started with the lines, etc. so I checked the drivers, ran diagnostics and the system failed during the video portion. I then tried to do a system recovery (knowing I had oodles of backups on my e:drive) when it restarted the only on the screen was what looked like upside down 5's. I shut it down and took it back (under warranty) and the video card was replaced.

Once I got it home and restarted I tried to restore some of my files but I kept getting the error message "backup drive not available" That issue hasn't been resolved, but ever since I keep getting error upon error. I consider myself to be above average in knowing my way around my system, but I need help, BAD! Here is all of the information I am getting from this error in particular. Any help from you would be so greatly appreciated!!

The ICS_IPV6 failed to configure IPv6 stack.
Log Name: System
Source: Microsoft-Windows-SharedAccess_NAT
Date: 4/22/2009 10:01:14 AM
Event ID: 34001
Task Category: None
Level: Error
Keywords: Classic
User: N/A
Computer: Home-PC
Description:
The ICS_IPV6 failed to configure IPv6 stack.
Event Xml:
<Event xmlns="http://schemas.microsoft.com/win/2004/08/events/event">
<System>
<Provider Name="Microsoft-Windows-SharedAccess_NAT" Guid="{A6F32731-9A38-4159-A220-3D9B7FC5FE5D}" EventSourceName="ipnathlp" />
<EventID Qualifiers="0">34001</EventID>
<Version>0</Version>
<Level>2</Level>
<Task>0</Task>
<Opcode>0</Opcode>
<Keywords>0x80000000000000</Keywords>
<TimeCreated SystemTime="2009-04-22T14:01:14.000Z" />
<EventRecordID>24609</EventRecordID>
<Correlation />
<Execution ProcessID="0" ThreadID="0" />
<Channel>System</Channel>
<Computer>Home-PC</Computer>
<Security />
</System>
<EventData Name="IP_ICS_IPV6_LOG_CONFIG_IPV6_STACK_FAILED">
</EventData>
</Event>


While I have been typing this a new one occurred!!

Log Name: System
Source: volmgr
Date: 4/22/2009 8:06:52 PM
Event ID: 46
Task Category: None
Level: Error
Keywords: Classic
User: N/A
Computer: Home-PC
Description:
Crash dump initialization failed!
Event Xml:
<Event xmlns="http://schemas.microsoft.com/win/2004/08/events/event">
<System>
<Provider Name="volmgr" />
<EventID Qualifiers="49156">46</EventID>
<Level>2</Level>
<Task>0</Task>
<Keywords>0x80000000000000</Keywords>
<TimeCreated SystemTime="2009-04-23T00:06:52.329Z" />
<EventRecordID>33339</EventRecordID>
<Channel>System</Channel>
<Computer>Home-PC</Computer>
<Security />
</System>
<EventData>
<Data>\Device\HarddiskVolume1</Data>
<Binary>0000000001000000000000002E0004C001100000010000C000000000000000000000000000000000</Binary>
</EventData>
</Event>

BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users