Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Empire : Total War Problem


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 TH0RN

TH0RN

  • Members
  • 28 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:06:56 AM

Posted 18 April 2009 - 02:22 AM

I have recently been plaing the game Empire : Total War, on the campaign mode. On the second mission, you are tasked to capture Louisburg to advance to the next step (usually reveals a part of the map). When I captured Louisburg, it asks you to capture Montreal and Quebec. However, no portion of the map is revealed, and when I click on the "Show Location" button in the objectives menu, it shows a blank area on the edge of one of my towns. Is this suppossed to happen, or is it a glitch?

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Sterling14

Sterling14

  • Members
  • 1,842 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:New York
  • Local time:03:56 PM

Posted 18 April 2009 - 07:06 PM

You should check on the games forums to see if others are having similar problems. There may also be patches for the game that fix the problem.
"I think there is a world market for maybe five computers." - Thomas Watson, Chairman of IBM, 1943

#3 jgweed

jgweed

  • Members
  • 28,473 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Chicago, Il.
  • Local time:03:56 PM

Posted 19 April 2009 - 09:55 AM

Scuttlebutt has it that the game is extremely buggy. As Sterling14 says, be sure to check for authorised patches.
Cheers,
John
Whereof one cannot speak, thereof one should be silent.

#4 Tigersharh

Tigersharh

  • Members
  • 8 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:04:56 PM

Posted 01 May 2009 - 12:17 PM

I have the same problem too on Empire. I think it isn't really a glitch.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users